Salted Caramel Iced Matcha

Salted Caramel Iced Matcha

Een salted caramel iced matcha, wat wil je nog meer? En dan ook nog eentje die goed voor je is, omdat we de karamel zelf maken van dadels en tahin!

Ingrediënten voor de dadel karamel - 5 porties
- 5 midjool dadels
- 2 eetlepels tahin
- Snufje Keltisch zeezout 
- Klein scheutje water als het te dik blijft 

Blend alles tot een glad geheel. De dadel karamel blijft 7 dagen goed in de koelkast

Recept voor de salted caramel iced matcha:
- 1-2gr Pure Vybes Matcha 
- 1 theelepel dadel karamel
- (Plantaardige) melk naar keuze, wij hebben kokosmelk gebruik
- IJsblokjes

Pak een glas en smeer de dadel karamel uit over de bodem.
Voeg het ijs toe aan het glas en vul aan met de melk.
Bereid jouw VYBE. Matcha en schenk in het glas.

Geniet van dit heerlijke drankje!